Tilmelding til Summer Dance Camp 2017 nu åben! Klik HER.

 

Undervisningen

Undervisningen på Summer Dance Camp

- bliver tilrettelagt med hensyn til alle niveauer af sportsdans fra den helt unge danser, der kun har danset 1-2 turneringer, til den professionelle top danser.
Danserne bliver tilbudt undervisning i 7 niveauer afhængigt af den enkelte dansers niveau/alder og ønsker. 
 
Målet med undervisningen er at give danserne ny viden og inspiration i de enkelte danse.
Fokusområderne vil være teknisk træning (fodarbejde, balance, koordination af kroppen og kroppens linjer), udtryk (udstråling, fokus og karakteristik af den enkelte dans ), fysisk træning (finale træning og konditions træning).
Der vil ikke blive ændret i parrenes programmer på denne lejr, alle instruktører vil respektere dansernes eksisterende programmer og koncentrere sig om forbedring af disse.
Såfremt der er yngre par, der ikke har lært den pågældende dans der undervises i. Vil disse par få en lille grund sammensætning som introduktion til dansen.
 
Der vil være mulighed for at købe enetimer ved instruktørerne både som forudbestilling og på campen. En del af undervisningen for de "store" vil foregå på engelsk. Se mere under gruppe inddeling.
 
Hvis der er spørgsmål omkring den faglige del af Summercamp, venligst kontakt Peter Stokkebroe via mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 26834019.

Tilmelding til Summer Dance Camp 2017 er igang!

Tilmeld dig nu

 

30.jpg

Login