Tilmelding til Summer Dance Camp 2017 nu åben! Klik HER.

 

Om

DC 2017 AAS Banner

Summer Dance Camp – er en mulighed for at du som danser, være sammen med sine dansevenner en hel uge og blive trænet af nogle af de førende danseinstruktører fra både Danmark og udlandet.

I lighed med andre sportsgrene som har sommerferieaktiviteter, eksempelvis fodboldskole, ridelejr, svømme-camp, spejderlejr o.s.v. laver vi nu på 6 år en danselejr for turneringsdansere mellem 9 år og senior fra DS, DDD og PDD.

Undervisning bliver koordineret at Peter Stokkebroe og vil tælle både Top-dansere, DS trænere og DDD danselærere samt udenlandske instruktører og blive krydret med opvisninger og mini workshops med nogle af de danske top par.

Der ligges vægt på at træningen er aldersrelateret og deltagerne vil blive inddelt efter alder i 7 grupper (se gruppebeskrivelser). Man vil modtage undervisning i min. 6 lektioner hver dag, plus diverse workshops om aftenen. Derudover vil der også være andre aktiviteter som ikke er danse relaterede.

”Campen” foregår på en Idrætsefterskole i Midtjylland, hvor der er super faciliteter til danseundervisning, vi har plads til 500 deltagere.

Der overnattes hele ugen fra søndag d. 2 juli om eftermiddagen til fredag 7 juli formiddag, ”campen” afsluttes med en opvisning og et brag af en fest torsdag aften - fredag er afrejsedag. Der vil være voksenopsyn hele tiden, ligeledes har vi tilknyttet en sygeplejeske hele tiden, som kan tage sig af de mest akutte ting.

Bank info

Bank

Kontonr.

IBAN

Swiftadr.

CVR

Nordea

2500 0759381688

DK5320000759381688

NDEADKKK


34684529


BETALINGSBETINGELSER

Login