For instruktører

Denne side er for alle instruktører som selv deltager eller underviser på campen. Angående særlige rabatter og aftaler for deltagende instruktører, bedes du sende en mail til Freja Bro på freja@dancecamps.dk

Ophold:
Instruktører på campen tilbydes ophold på Hotel Vejle Fjord eller på BGI Akademiet under campen. BGI Akademiet står for al forplejning i løbet af dagen, hvor der i kantinen er et specifikt område, hvor trænerne spiser frokost.

Om aftenen serveres der aftensmad i Instruktørloungen inden den fysiske træning afholdes.

Workshops:
Der afholdes hver dag inden aftensmad en workshop som er åben for alle instruktører på campen. Workshoppen finder sted i instruktørloungen, og afholdes af forskellige danske eller internationale instruktører i løbet af ugen.

Afslutningsfest:
Hvert år afholdes der en kæmpe afslutningsfest på campens sidste aften, hvor alle instruktører ligeledes er inviteret til at deltage.

Det starter med en lækker middag, hvorefter alle samles i en af salene, og der fremvises shows, som danserne har forberedt i løbet af ugen. Det bedste show findes og vinder Summer Dancecamps store Showkonkurrence!

Danserne gør sig hvert år meget umage og alle shows er derfor altid meget imponerende!
Efter shows er der herefter fest for alle med DJ, dans, sodavand og for de voksne serveres der også øl og vin.

Kontakt:
Freja Karmark Bro er kontaktperson for alle danske og internationale instruktører både forud for, under og efter campen.
Mail: freja@dancecamps.dk
Tlf. +45 2894 0805