Undervisning

Undervisningen på campen bliver tilrettelagt efter alle niveauer af sportsdans – fra den helt unge danser, der har danset 1-2 turneringer, til den professionelle top danser.

Danserne bliver tilbudt undervisning i 7 niveauer afhængigt af den enkelte dansers niveau/alder og ønsker, og inddeles derfor i grupper herefter. Læs nærmere om gruppeinddelingen under fanebladet “Gruppeinddeling”.
 
Målet med undervisningen er at give danserne ny viden og inspiration i de enkelte danse.
Fokusområderne vil være teknisk træning (fodarbejde, balance, koordination af kroppen og kroppens linjer), udtryk (udstråling, fokus og karakteristik af den enkelte dans ) og fysisk træning (finale træning og konditions træning).
Der vil ikke blive ændret i parrenes programmer, da alle instruktører vil respektere dansernes eksisterende programmer og koncentrere sig om forbedring af disse.
Såfremt der er yngre par, der ikke har lært den pågældende dans der undervises i, vil disse par få en lille grundsammensætning som introduktion til dansen.
 
Der vil være mulighed for at købe enetimer ved instruktørerne både som forudbestilling og på campen. Bemærk dog at nogle af instruktørerne kan være fuldt bookede allerede inden campen.
En del af undervisningen for de “store” vil foregå på engelsk.
 
Hvis der er spørgsmål omkring den faglige del af Summercamp kontaktes Peter Stokkebroe via mail peter@stokkebroe.com eller telefon 26834019.